NASTAVLJAMO LJUBAVNE SMS PORUKE


Nedostaješ mi jako, tvoji poljupci i tvoj zagrljaj. Nedostaje mi tvoj osmjeh i tvoj pogled. Ne zaboravi na mene tamo daleko i vrati se brzo.

Neka ti čarobni veo, divnih snova, uljepša noći, kad u mekani krevet odlučiš poći. Bog neka čuva ljepotana mog, dok mu šaljem poljubac iz srca svog.

Nekom je teško dignuti 100 kila, nekom je teško kopati, nekom je teško ujutro se buditi, a tebi je teško nazvati moj broj. Zašto?

Nije mi žao što mi lažeš, žao mi je što misliš da ti vjerujem!

Negdje u daljini pogled mi se gubi, negdje u daljini moje srce ljubi. Prolazi mi mladost i u čežnji vene, daleko si, daleko od mene.

Neka ti svjetlost novog dana obasja dušu, ispuni je najdivnijim osjećanjima i neka ti Bog podari sve što nemaš, a želiš i sačuva sve što imaš, a voliš!

Nemoj me voljeti mnogo. Voli me malo, ali zauvijek.

Nikada nemoj odlaziti, ako imaš razloga ostati. Znamo šta jesmo, a ne znamo šta možemo biti.

Neka te nebo obasja kada se tama pojavi oko tebe, i neka ti Bog ne dopusti da plačeš kada ti suze ispune oči, jer ti zaslužuješ živjeti u svijetu ljubavi!

Neki dani su duži od drugih dana, neko vrijeme je bolje od drugog vremena, neki snovi su ljepši od drugih, a moj najljepši san upravo čita ovu poruku!

Nezdravo, neshvatljivo, potpuno, nezamislivo, nemoguće, nenormalno, ludo, čarobno, čudno, krajnje, neodoljivo, famozno, iskreno mi nedostaješ!

Nikada te se neću sjećati, jer te nikada neću zaboraviti!