MA SAMO LJUBAVNE PORUKE


U grudima mojim srce tuče, jer volim te nemoguće!

U noći toj dok lampa gori, lagano muzika razlama srce. Oči su pune jada i boli, a ludo srce samo tebe voli!

V=ečer je prošla, O=pet će doći, L=ijep je život, I=to će proći, M=islim da te volim, T=o nije sve, E=vo još jednom, volim te!

Već odavno nada u mom srcu je izčezla da ću pronaći luku gdje ću se skriti, usred olujnog mora nađoh tebe, luku moju gdje ću vječno biti!

U mojoj psihološkoj konstituciji manifestira se apsolutna dominacija pozitivne energije za individualnost tvoje osobe. Kraće rečeno: izluđuješ me!

Upozorenje: Ova poruka donosi radost i dobro raspoloženje. Volim te! Zato uživaj u svakom trenutku života i znaj da baš sada neko misli na tebe.

Važno je samo da negdje postojiš, da postojiš i da me voliš, važno je da smo tu ispod istog neba i da si uz mene kada mi to treba.

Vjetar mi te donio, spustio s nebeskih visina da budemo jedno, da nas obuzme toplina, valovi su mi te donijeli sa morskoga dna da budeš moja stvarnost, a ne san.

U mome vrtu ruža si jedina.

Usnama ću dotaknuti tvoje snene okice, lagano poput leptirovih krila. Ljubiti ću te nježno dok polahko budeš odlazila prekrasnom stazom snova.

Već dugo mi nisi na um pao, bila sam te u zaborav dala. Ali uzalud zadrhti mi srce kada sam te sa drugom ugledala! Vrati se majmune moj!

Voli me – voljeti ću te, ljubi me – ljubiti ću te, varaj me – ubiti ću te!