SAMO LJUBAVNE SMS PORUKE


Ko da me ljubi? Srce moje samo tebi ljubav nudi. Šta je to ljubav, reci mi samo? Vatra što gori jedan čas ili ima još nade za nas?

Tražila sam neke druge oči, ljepše nego što su tvoje, ali kako da ih nađem kad takve oči ne postoje!

Trenutak je dovoljan da se upozna, trenutak je dovoljan da se zavoli. Ali samo trenutak može razoriti sve što je trenutak uspio stvoriti.

Tvoje su oči dva bisera koja svijetle u tami ovog mračnog svijeta i koje osvjetljavaju put mojoj duši!

Traže se najljepše okice, bez dokumenata su prešle granicu prijateljstva, bez dozvole ukrale moje srce. Posljednji put viđene su u mojim snovima.

Trebaš mi kao zori sunce, kao suncu zrak, kao kiši kap, kao plimi oseka, kao tišini nemir… kao krv veni, tako ti trebaš meni.

Tvoj osmijeh stoji kao sunce. Tvoj pogled pogađa me u srce. Tvoje oči mi noću ne daju mira, a tvoj poljubac me u dušu dira!

Tvojim riječima vjerovala. Tvome dodiru se predala. Noćima se suzama pokrivala i na kraju bez tebe ostala!

Traži mi život, tebi ću ga dati, traži da umrem i srce će stati, ali nikad ne traži da odeš od mene, jer umjesto krvi tečeš mi kroz vene…

Trebaš mi, da ti pružim ono čega sam puna: pažnju, nježnost, ljubav, poljupce, sreću… čekam i čuvati ću sve ovo za tebe, jer znam da to zaslužuješ!

Tvoja ljubav je kao potok što iz domovine teče, zbog tebe je moj život pun sreće. Šaljem ti poljubac slađi od meda, ti si ono što meni u životu treba!

U blizini, u daljini, moje malo srce misli na tebe. Volim te. Misli li tvoje srce na mene?