DODATNE LJUBAVNE SMS PORUKE


Ako te gnjavim zovi 92, ako te prestrašim zovi 93, ako te povrijedim zovi 94, a ako me želiš nazovi moj broj.

Ako treba ugasit ću svijeću i sunce i mjesec i zvijezde. Ako treba porušit ću mostove, uništiti prošlost, otići u nepovrat samo zbog tebe.

Ako zadržiš ovu poruku – VOLIŠ ME, ako je ignoriraš – OSVAJAŠ ME, ako ne odgovoriš – ŽELIŠ ME, ako odgovoriš – NE MOŽEŠ BEZ MENE…

Bez tebe je sve ništa, a sa tobom je ništa sve!

Bori se za sreću, za ono što želis. Ono što mnogo ti znači, nemoj dijeliti. Ne brini za druge, jer drugi će se snaći, ali ljubav poput tebe teško je naći.

Ako te zaboli prošlost na mene pomisli bar, jer bili smo bili nekad najljepši par.

Ako voliš nemoj kriti jer nije zabranjeno zaljubljen biti.

Anđele, sklopi okice i u tami noći pronađi svjetlo mjesečine da ti obasja snove i u njih dovede one zbog kojih se vrijedi sutra buditi!

Bila bih postelja u kojoj spavaš i jastuk na kojem se budiš, zvijezda koju sanjaš, suza kada plačeš, osmijeh kad se smiješ, učinila bih sve samo da sam uz TEBE!

Čitam knjigu, a oči mi suze, mislim na tebe, što mi srce uze!

Ako ti gorko zaplače oko, ako te neko povrijedi duboko, ako ti ikad zadrhti duša, ako nema ko da te sluša, ako ikad vrisneš u snu nazovi me i ja bit ću tu.

Ako voljeti znači živjeti, onda voljeti tebe znači živjeti vječno.

Baci čašu visoko, past će na tlo. Baci kamen u vodu, dodirnut će dno. Baci granu u vatru, izgorjet će sva. Baci mene od sebe, umrijet ću ja.

Bog je svim anđelima dao krila osim tebi, jer nije želio da mu najljepši odleti!

Čokoladni bomboni. Ne. Cvijetni med. Ne. Sladoled od lješnjaka. Ne. Šećer. Nema šanse. Joj, i dalje ne nalazim ništa što je slađe od tebe.