Šala sa tetra pakom

podvala-sala-tetra-pakZa one koji vole sokove, naročito one upakovane u tetra pak, postoji odlična podvala. Vaše je samo da je pripremite, a vaša porodica, prijatelji ili kolege vidjeće šta se sve može dogodite kada požele popiti sok iz tetra paka.

Za ovu podvalu potreban vam je tetra pak soka sa plastičnim zatvaračem, skalpel i balon.

Uzmite tetra pak soka i ispraznite ga. Na dnu tetra paka napravite rupu, odnosno isijecite skalpelom dno tetra paka.  Kroz ovaj otvor ugurajte u tetra pak balon. Otvorite tetra pak sa gornje strane, odnosno skinite plastični poklopac. Provucite kroz njega vrh balona. Napunite balon vodom. Držeći vrh balona izvan tetra paka, okrenite ga nekoliko puta oko svoje ose, tako da ne može da izađe sadržaj balona. Potom vrh balona pričvrstite za plastične ivice na koje je potrebno vratiti plastični poklopac . Kada pogledate kroz dno tetra paka vidjećete balon pun vode. Ovaj balon pridržava plastični poklopac kojim ste zatvorili tetra pak. Vratite tetra pak na mjesto i sačekajte žrtvu.

Kada žrtva bude otvorila tetra pak velikom brzinom počeće da se proliva sadržaj balona. Žrtva će zbunjeno pokušavati da zaustavi vodu koja se proliva ali bezuspješno.  Ukoliko se nalazite u blizini kada žrtva otvori tetra pak bilo bi dobro da mu dodate krpu kako bi brzo pokupio veliku količinu tečnosti koja će preplaviti i žrtvu i tetra pak.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.