Šumeće mlijeko

podvala-sumece-mlijeko-u-prahuJoš jedna podvala sa kahvom koju možete primijeniti na poslu ili kod kuće.  Kahva je čudesan napitak bez kojih milioni ljudi danas ne mogu da započnu dan i baš zbog toga idealno sredstvo podvale.

Za ovu podvalu potrebna vam je velika količina šumećih tableta, šoljica kahve i prijatelj koji pije kahvu sa mlijekom, što ga kvalifikuje za žrtvu podvale.

Ukoliko ste se odlučili da ovu podvalu izvedete u kancelariji, jedan dio podvale ipak će biti najbolje da pripremite u sopstvenoj kući. Kupite šumeće tablete bijele boje. Uzmite što veću količinu i potom je kašikom izmrvite. Potrebno je da šumeće tablete budu dovoljno sitno izmrvljene kako bi poslužile kao mlijeko u prahu. Uzmite praznu bočicu mlijeka u prahu i napunite je prahom koji ste napravili od šumećih tableta. Novo mlijeko u prahu koje se koristi isključivo za podvalu je spremno.

Kada krenete na posao ponesite sa sobom bočicu mlijeka u prahu koje ste sami napravili. Ponudite se da kolegama donesete kahvu, a usput ne zaboravite da im donesete i mlijeko u prahu. Sačekajte da prijatelj stavi mlijeko u prahu u kahvu. Kahva će početi da pjeni i da se prosipa na sve strane iz šolje. Dok god žrtva bude dodavala mlijeko kahva će kipiti i izlivati se iz šolje

Pazite samo da prilikom izvođenja ove podvale u blizini ne bude elektronskih aparata.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.