Šok žvake

podvala-sok-zvakeŠok žvake su specijalne žvake koje izgledaju kao pakovanje običnih žvaka i funkcioniraju vrlo jednostavno. Kada vaši prijatelji povuku žvaku iz malog pakovanja, udariće ih mali i bezopasni električni šok. Jačina elektro šoka je u ravni onog sa običnog upaljača. Sigurno ste iz dosade rastavljali i sklapali upaljač te se igrali sa malim provodnikom struje.

Za podvalu ove namještaljke nije vam potrebno posebnog truda. Potrebno je da kupite šok žvake u najbližem tržnom centru u odjelu za igračke a iste žvake možete poručiti za povoljnu cijenu i na Amazonu. Sve što trebate da uradite je da vašim prijateljima ponudite žvaku. Ostaje vam samo da se smijete njihovim reakcijama kada ih udari bezopasni električni šok.

Pametno je da uz šok žvake imate i pakovanje pravih žvaka koje po boji pakovanja liče na omot od šok žvaka. Na taj način ćete podvalu moći izvršiti na mudriji način.  U džep stavite pakovanje šok žvaka i pakovanje običnih žvaka. Tajna je u tome što im sami nećete ponuditi žvake, već ćete ih natjerati da ih sami zatraže. Iz džepa vaše jakne izvadite obične žvake i poslužite se. Brzo ih vratite u džep. Vaši prijatelji će vam zatražiti žvaku za njih ali tada dodirom u džepu pronađite šok žvake te im priredite novi šok. Reakcije vaših prijatelja će vam uljepšati dan i popraviti raspoloženje.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.