Šaljive SMS poruke

SMS ŠALJIVE PORUKE


Stojeći sam je molio, sjedeći mi je dala, otpozadi sam je polizao, sprijeda pritisnuo, a ipak se nije branila. Oh, ta mala poštanska marka!

Tako lijepo lice, takva figura, te tajnovite oči, zanosan pogled, sexy govor, poljubac kao u bajci, no dosta o meni, kako si mi ti?

Najprije ću skinuti tvoju svilenu košuljicu, zatim te prisloniti na svoje tople usne, lagano te kušati jezikom, a tek tada staviti te u usta. Dragi moj Bronhi.

Volim kad udeš u mene malu, vlažnu. Kad udeš prvo se naježiš, a poslije ti je toplo i vlažno. Voliš štrcati u meni i po meni. Voli te tvoja tuš kabina.

Uzmi me, topla sam, perem se često, ali ipak smrdim, no nisam kriva. Bio si mi prvi koji me je nategnuo i razvalio svojom veličinom. Zauvijek tvoja čarapa!

Ležim. Postaje mi stvarno vruće. Uzimam ga rukom, vruć je i tvrd. Stiskam ga, on štrca po meni. Bez njega gorim, SUN MIX ja volim.

Sjecaš se kad si mi polahko umočio prst, a onda ga polizao i tu radnju ponovio više puta. I shvatio da je to nešto najbolje na svijetu, od onoga što si probao do sada. Tvoja Nutella.

Kada bih ti poliznuo vrat, i kada bih stavio jezik nježno u tvoju slasnu rupu, odmah bih znao da si moja najdraža i najbolja, flaša Sensationa.

Hoćemo li ti i ja, malo? Niko ne mora da zna, lijepo meni, lijepo tebi i oboje strašno uživamo! Pristaješ li da se ja i ti, a da niko ne sazna malo… dopisujemo?

Ujutro ne jedem jer mislim na tebe, popodne ne jedem jer mislim na tebe, navečer ne jedem jer mislim na tebe, po noći ne spavam jer sam gladan.

Idemo učiti matematiku, tebe i mene zbrojimo, odjeću oduzmemo, noge podijelimo pa se množimo.

Do 30. kada hoću, od 30 do 40 samo noću, sa 40 do 50 još se može, a s 50 do 60 sačuvaj Bože, od 60 do 70 uz puno sreće, od 70 do 80 ni s Viagrom neće!