Šaljive SMS poruke

I DALJE ŠALJIVE SMS PORUKE


Kako da te pronađem u izlasku sunca? Kako da te probudim? Kako da zajedno otvorimo oči? Kako da te pronađem u jutarnjoj kapljici rose, kad se budim u podne?

Iz Sjemenske banke poručujemo Vam da su Vaši spermatozoidi prespori za pravljenje djece pa zato probajte pri društvu za gojenje puževa!

Meteo-upozorenje: Stanje na muškarcima! Muškarci su posvuda normalno provozni, osim na centralnom dijelu, gdje je povremeno velika opasnost naleta!

Kad te gledam, osjećam da si na svijetu samo zato da me zadovoljiš. Moje te tijelo hoće, treba te svaki dan, svaki sat. Pripremi se, da me sada zadovoljiš.
Moj joint!

“Da li je u cijelosti unutra?” – pitao je.
“Da” – uzdahnula sam.
“Boli li?” – htio je znati.
“Ne”- šapnula sam i tako kupila još jedan par cipela!

Zbog tebe imam neprekidne glavobolje, ali kada sam upoznao tvoje čari, pomirio sam se.
Hvala ti vino!

METEO-upozorenje: Žene su na nekim mjestima mehke i tople, a u unutrašnjosti mokre i klizave! Zato upozoravamo vozače da prilagode brzinu!

Svukla bih te polagano, iako te ludo želim. Najprije bih te lagano ugrizla čisto na vrhu, nakon toga te cijeloga stavila u usta i tako ponovo i ponovo…
Moj kornet!

Da sam barem prije znala, da bez tebe ne mogu živjeti, da proljepšaš moj dan i poživiš moje tijelo. Kad čujem tvoje ime, srce mi poskoči… Moj voćni jogurt.

Stisni me nježno, polahko, boljeće, postaću velik, crven, na kraju bolova izbaciti ću iz sebe bijelu tekućinu.
Tvoja bubuljica

Ta SMS poruka nije namijenjena Vama, zato je ne smijete pročitati. Ako ste je već pročitali, onda s glavom udarajte u zid, dok je ne zaboravite!

Primiš ga s rukama i on se se uvijek trese. Primiš ga s obje ruke, približiš ga ustima i otvoriš ih. Nježno pritisneš na dugme i javiš se: “Halo…”
Tvoj mobitel.