Šaljive SMS poruke

JOŠ ŠALJIVIH SMS PORUKA


Meteorološka prognoza za sutra. Sudnji dan.

Znaš li da se zbog svog sastava andoli se gutaju a midoli se sisaju. Zato gutaj andole a sisaj (mi)dole… Ako dođe do nuspojava, preporučujemo, hapimedol.

Stojim u gomili onih koji jedva čekaju da osjete dodir tvojih usana na sebi, da ih zapališ, tresneš, iskoristiš, zgaziš i odeš. Tvoja cigara

Obavještenje Kraša: “Prestajemo sa proizvodnjom životinjskog carstva pa vas molimo da to imate u vidu ako tražite novu ličnu kartu!”

Ideš tako na plivanje, udješ u vodu, počneš plivati kada spaziš peraju morskog psa. Da li ćeš radije u ralje morskog psa ili kitu u usta?

Japanski glumac Najashi Nakitu, danas je dobio oskara.

Kad ti se mačka uz tebe vere, podigni joj rep i poljubi umjesto mene! Jedan, dva, opet ljubim te ja! Opa, mi ćemo doći sutra!

Prošlogodišnje istraživanje u Kanadi pokazalo je da su tinejdžeri koji ne vjeruju u mitove skloni seksu s istim polom. I Vi bolujete od te bolesti.

Pas je čovjekov najbolji prijatelj jer krava ne zna lijepo da se ponaša ali ti si to naučila pa smo zato najbolji prijatelji.

Prvo osjetiš kako se krevet trese, pa počinje da škripi, pa srce počinje da lupa, žene počinju da vrište a ondah vidiš kad prsne! Srećom kod nas nema vulkana!

Recept: 1 kg poznanstva, 20 kg ljubavi, 15 lijepih pogleda, 20 stiskanja. Sve to staviti u širok krevet, dodati bananu i 2 jajeta pa miješati 10 minuta i pričekati 9 mjeseci.

Moram priznati da maštam o tebi i da mi se već dugo sviđaš. Zastane mi dah kada te vidim. Želim te i jednog dana te moram imati. Novi BMW M3!