Šaljive SMS poruke

IDU ŠALJIVE SMS PORUKE


Molim te, nemoj se iznenaditi, ja sam u bolnici. Pronašli su mi kamen u bubregu, pijesak u crijevima i tebe u srcu.

Javljam se na vaš oglas da ste vatrena i da se palite kao šibica. Javite se na moju šifru: Dobro kresivo.

Da te pitam, da li imaš bikloner za gemanzovanje što se stavlja na pufnu da ne susnjaju vimbroni kod lijeve špelvrcne za restabulizovanje na cincilatinu?

Ti imasš sve. Ti imaš ono nešto što ja tražim. Ti imas savršeno tijelo, a tek obline. Tvoji poljupci su kao u snu. Ti imas savršen osmijeh, a ja imam pogrešan broj.

Izvini što ti se nisam ranije javio, oteli su me vanzemaljci i putem mobitela teleportovali na neku daleku planetu. Ako dobiješ ovu poruku odmah javi Mulderu i Scully.

Koga? Tebe! Ko? Ja! Koliko? Puno, puno! Do kad? Dok si tu! Šta? … Svašta?

Svaki put kad me se sjetiš, a ne javiš se, od ljudske nepravde strada po jedan siroti pas. On to ničim nije zaslužio. Udruženje za zaštitu životinja

Voli me, voljeću te. Ljubi me, ljubiću te, a varaj me, ubiću te! Šala mala!

Da te vodim na Havaje, utopit ćes se. Da te vodim na skijanje, slomit ćes se. Da te vodim u Pariz, izgubit ćes se! Nego, mogli smo mi u krevet, neće ti biti ništa!

Ti si moj kapital, tržište moje ljubavi, volim te bez obzira na mortizaciju i višak u proizvodnji. Tvoje obrtno sredstvo.

Noću se bojim, hladno mi je, ne mogu spavati, tresem se, hvata me panika, imam noćne more. Mogu li spavati s tobom?

Sve je tamno i gubim dah, u srce moje ušao je strah. Javi se bar, duša me boli što nismo sad zajedno. Goli drhtavi glas iz grla muca, gdje si ljubavi. meni se tuca.