Šaljive SMS poruke

ŠALJIVE SMS I VIBER PORUKE


Ne ide više ovako, čaša je prelivena. Do ovoga je moralo doći, bilo je samo pitanje dana. Moram to učiniti, šta ću kad te volim?! Reče zec i pojede kupus!

Ko ima problem neka digne ruku i neka je tako drži dok mu ne utrne. Kad spusti ruku biće mu mnogo lakše.

Uvijek prava, bila je kahva i ona se pije pa se dolije. Kada ti se srce zaželi snova, prebaci kahvu preko krova!

Ti si privlačan, šarmantan, pametan, neodoljiv, zgodan, osjećajan, sexy i … Ups, pogriješila sam broj, izvini!

Policija vas moli da nakon ovog izvještaja nosite srce sunčane naočale danju i noću jer smo ustanovili da vaše oči kradu sva srca u gradu!

Otkad tebe nema i vrijeme je stalo, kahva je ostala neispijena, knjiga nepročitana, stala je muzika i sve oko mene je crno. Vrati nam se strujo

Želim da te osjetim u sebi, da te znoj obliva dok sam u tebi, da se lomiš i uvijaš kao zmija. Pozdrav od tvoje gripe!

Kupite šlag i onda se šlagirajte!

Policija traži jednu osobu, posebno lijepu, pametnu, duhovitu, šarmantnu i veoma sexy. Ne boj se, tebi ne mogu ništa, samo mi reci gdje ja da se sakrijem.

Stoj! Ne čitaj dalje! Ne pitaj što? Ja sam lud, eto što! A ti si zbunjen i sad je kasno da se pokaješ jer šifra ove poruke je: voza lud zbunjenom po živcima!

Evo srećo moja, šaljem ti poruku da ti čestitam što su te proglasili za najljepšeg, najboljeg, najpametnijeg, najprivlačnijeg, najšarmantnijeg, majmuna!

To što postojim nije rezultat prirodne selekcije, već toga što Bog posjeduje smisao za ljepotu. A ti postojiš… Pa da, jer Bog posjeduje i smisao za humor!