Podvala sa ljepljivom trakom

podvale-selotejp-vrataOva podvala je vrlo jednostavna i sve što trebate pripremiti jeste samo kvalitetnija,  providna ljepljiva traka (selotejp), te obične makaze. Pored toga bitno je da izaberete najprometnija vrata u vašoj kući, naprimjer, vrata dnevnog boravka.

Kada ste odabrali vrata i pripremili ljepljivu traku možete početi sa podvalom. Odmotavajte ljepljivu traku i pripazite da je održavate zategnutom kako se ne bi stvarali mjehurići ili rubovi trake lijepili jedan za drugi. U ovoj podvali je bitno da ljepljiva traka ostane providna i neprimjetna golom oku. Zategnite traku od jednog štoka vrata do drugog pa presijecite makazama. Ispod zalijepljene trake napravite novih par redova trake u omjeru lica žrtve. Sada samo pričekajte da vaša žrtva ušeta u sobu i posmatrajte kako se pokušava izvući iz dobro skrivene ljepljive trake.

1 mišljenje na “Podvala sa ljepljivom trakom”

  1. Sve sto vam je potrebno za ovu podvalu je pasta za zube, brasno, voda i biber.
    Kao prvo uzmite pastu za zube i sve iscedite ili vec uzmite potroseno pakovanje, a zatim pomesajte prasno i vodu tako da ne bude ni previse gusto ni previse retko. Zatim dodajte biber kolko hocete da bi vam zrtva bila sokirana, a zatim promesajte to sa biberom. Sad je najbolji deo sipajte to u pakovanje paste za zube i kada vasa zrtva bude probala da pere zube time pozelece da ih vise nikad nepere.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.