Podvala sa ljepljivom trakom

podvale-selotejp-vrataOva podvala je vrlo jednostavna i sve što trebate pripremiti jeste samo kvalitetnija,  providna ljepljiva traka (selotejp), te obične makaze. Pored toga bitno je da izaberete najprometnija vrata u vašoj kući, naprimjer, vrata dnevnog boravka.

Kada ste odabrali vrata i pripremili ljepljivu traku možete početi sa podvalom. Odmotavajte ljepljivu traku i pripazite da je održavate zategnutom kako se ne bi stvarali mjehurići ili rubovi trake lijepili jedan za drugi. U ovoj podvali je bitno da ljepljiva traka ostane providna i neprimjetna golom oku. Zategnite traku od jednog štoka vrata do drugog pa presijecite makazama. Ispod zalijepljene trake napravite novih par redova trake u omjeru lica žrtve. Sada samo pričekajte da vaša žrtva ušeta u sobu i posmatrajte kako se pokušava izvući iz dobro skrivene ljepljive trake.

1 mišljenje na “Podvala sa ljepljivom trakom”

  1. Sve sto vam je potrebno za ovu podvalu je pasta za zube, brasno, voda i biber.
    Kao prvo uzmite pastu za zube i sve iscedite ili vec uzmite potroseno pakovanje, a zatim pomesajte prasno i vodu tako da ne bude ni previse gusto ni previse retko. Zatim dodajte biber kolko hocete da bi vam zrtva bila sokirana, a zatim promesajte to sa biberom. Sad je najbolji deo sipajte to u pakovanje paste za zube i kada vasa zrtva bude probala da pere zube time pozelece da ih vise nikad nepere.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.