Podvala sa auspuhom

podvala-auspuhVaš prijatelj kupio je nov auto ili motor. Neprestano govori o njemu. Čini vam se da je postao opterećen izgledom i brzinom svog auta. Kaže da njegov novi automobil radi kao sat. Razmišljate da li bi neka podvala mogla da mu stane na put.

Za ovu namještaljku potreban vam je samo žrtvin auto i obični balon.

Sačekajte pogodan trenutak kada se prijatelj parkira auto i udalji se. Ovu podvalu možete izvesti i ukoliko budete kod zajedničkih prijatelja. Nestanite na trenutak pod izgovorom da morate da obavite hitan telefonski razgovor i pripremite podvalu.

Kupite običan dječiji balon na naduvavanje. Navucite balon na auspuh auta. Bilo bi dobro da vrh balona zalijepite selotejpom ili nekom drugom trakom kako ne bi skliznuo. Sačekajte da prijatelj sjedne u auto i podvala će se pokazati na djelu. Kada bude upalio auto pritisak iz auspuha naduvaće balon koji će potom pući. Biće to baš glasna eksplozija. Budite sigurni da će prijatelj izletjeti iz auta pitajući se šta se to desilo.  Ovdje se vaša podvala može završiti, a možete nastaviti pa da je ponovite više puta.

Ukoliko mu ne otkrijete da je bio žrtva podvale, sljedeći put možete napraviti istu podvalu sa balonom. Bilo bi dobro da odmah kupite desetak balona, da ih imate u rezervi. Nikada se ne zna kada vam mogu zatrebati.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.