Zabibereni suncokret

podvala-suncokret-biberDo sada ste uglavnom smještali podvale vašim prijateljima, ali nikada djevojci. Ova podvala namijenjena je upravo njoj, mada može poslužiti i kao rođendanski poklon nekoj od vaših drugarica.

Za ovu podvalu potreban vam je cvijet suncokreta i biber u prahu.

Kupite u obližnjoj cvjećari cvijet suncokreta, a ukoliko negdje u blizini raste isti slobodno ga možete i ubrati. Na sredinu cvijeta (to je onaj dio cvijeta koji je crne boje, baš kao i biber) sipajte biber u prahu. Sipajte dosta bibera u prahu. Podvala sa suncokretom i biberom je spremna.

Pozovite djevojku na sastanak i poklonite joj ovaj prelijep cvijet koji ste pripremili upravo za nju. Njena prva reakcija, poslije poljupca, sigurno će biti mirisanje cvijeta, a onda će uslijediti jedno dugo kihanje, a potom još jedno, pa još jedno.

Ukoliko vaša djevojka nije baš sklona šalama, probajte sa drugaricom. A što se djevojke tiče, ukoliko želite da se izvučete poslije ove podvale, imajte u rezervi spreman i drugi cvet, samo bez bibera.  Pa čim djevojka prestane sa kihanjem možete joj ga pokloniti. Šta mislite da li će ga odmah pomirisati?

Vjerovatno je naučila lekciju, tako da će od sada svaki vaš cvijet gledati sumnjičavo i biti na oprezu.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.