Šaljiva šolja

podvala-saljiva-soljaVeć ste navikli da ste vi jedini zaduženi za dobru atmosferu u kancelariji. Kolege prosto ne znaju šta bi bez vas i vaših podvala. Sve im je postalo sumnjivo i ma koliko da su oprezni s druge strane jedva čekaju da postanu predmet još jedne vaše podvale.

Za ovu podvalu potreban vam je samo kompjuter, štampač, selotejp i makaze. Sve ove predmete sigurno imate u svojoj kancelariji. Umjesto selotejpa i makaza može poslužiti i samoljepljiv papir za štampač.

Odštampajte na samoljepljivom ili pak običnom papiru neku šaljivu poruku. Pazite, ta poruka naćiće se na dnu šolje iz koje vaš kolega pije kafu, tako da bi bilo dobro da poruka bude u skladu sa osobom koja je žrtva podvale. Ukoliko želite na primer da se našalite sa kolegom koji je konstantno smoren i kome sve smeta , možete napisati poruku ’”Ja sam smor, najveći na svijetu”.

Kada smislite poruku odštampajte je pazeći da dimenzija poruke bude ista kao dno šolje. Zalijepite poruku na dno šolje vašeg kolege. Sačekajte pauzu za kafu. Ponudite se da mu je vi skuvate i poslužite. Sedite i uživajte u kafi i društvu svojih kolega. Uživajte u smijehu.

Ukoliko vas mrzi da sjeckate papir potražite u prodavnici ili na internetu neku od šolja sa šaljivim porukama.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.