Strašni duhovi

podvala-duhUglavnom ste do sada sami smišljali i sprovodili podvale. Došlo je vrijeme da jednu podvalu uradite zajedno sa svojim prijateljima.

Za ovu podvalu potreban vam je čaršaf bijele boje, baterijska lampa, auto i tri prijatelja.

Za početak razmislite dobro ko bi od vaših prijatelja bio idealna žrtva ove smicalice. Kada odredite žrtvu, upoznajte ostale svoje prijatelje koji će učestvovati u podvali sa punim planom.

Potrebno je da odredite dvoje prijatelja koji će preko glave nositi bijele čaršafe i glumiti duhove. Na čaršafima moraju imati prorezana dva kruga, koja će služiti za oči.

Pozovite prijatelje koje ste odredili za saučesnike u ovoj podvali. Kada obuku čaršafe, jednog prijatelja smjestite na zadnje sjedište, odnosno sakrijte, a drugog odvezite do mjesta na kome će biti učinjena podvala. Najbolje bi bilo do obližnjeg parka. Pozovite prijatelja kojeg ste odredili za žrtvu i predložite mu malu vožnju kroz grad. Svratite po njega i krenite u vožnju.

Vozite se kroz grad i u jednom trenutku kada budete prolazili pored parka u kojem se nalazi drugi prijatelj (maskiran u duha) recite da morate do toaleta. S obzirom da toaleta nema u blizini poslužiće naravno i park. Izađite iz auta i otiđite do parka (bitno je da bude neki mračan dio), potom se trčeći vratite do auta, uletite unutra i počnite sa strahom nepovezano da pričate. Dok to činite iz mraka treba da izleti prijatelj duh koj će ispod čaršafa da drži baterijsku lampu. Dok vaš prijatelj prestravljen bude posmatrao duha ispred sebe drugi duh iskočiće sa zadnjeg sjedišta.

Prijatelj, žrtva će vrlo brzo otkriti da je u pitanju podvala, ali strah koji je osjetio neće nestati tako brzo. Svakako prije ove namještaljke provjerite da li vaš prijatelj ima neku srčanu manu.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.