Buđav sapun

podvala-budjav-sapunNa tržištu danas postoji ogroman izbor sapuna. Osim tečnih aktuelni su i ručno pravljeni, čvrsti sapuni koji mogu imati raznorazne oblike, mirise i izgled. Dosta ljudi danas za kupanje koristi upravo ovakve sapune. Ovi sapuni prave se najčešće od kozjeg mlijeka, masti, glicerina, lavande… Neki od njih neodoljivo podsjećaju na parče buđavog sira. Ova podvala odnosi se na malo duži vremenski rok, ali biće više nego uspješna, vjerujte.

Za ovu podvalu potreban vam je ručno pravljeni sapun i parče buđavog sira.

Otiđite u obližnju prodavnicu koja prodaje ručno pravljene sapune i kupite onaj čiji izgled podsjeća na parče buđavog sira. Odaberite osobu koja koristi ovakve sapune i iznenadite je poklonom.

Sačekajte da prođe na primer mjesec dana ili možda manje, da ta osoba počne da koristi sapun koji ste joj poklonili i podvala može da počne.

Kupite parče buđavog sira koji izgleda kao onaj sapun koji ste ne tako davno kupili. Kada odete kod prijatelja kojem ste sapun poklonili, iskoritite priliku kada odete do kupatila i pravi sapun zamijenite lažnim, odnosno buđavim sirom.

Kada vaš prijatelj sutradan bude prepričavao šta mu se dogodilo i kako se onaj fantastičan ručno pravljeni sapun pretvorio u neku gnjecavu masu, priznajte mu da je bio dio još jedne podvale.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.