Znakovi u toaletu

podvala-toalet-zensko-muskoOvu podvalu možete izvesti u restoranu, a za podvalu će vam biti potreban kompjuter, štampač i ljepilo.

U većini restorana postoji mali znak na vratima koji označava da li je toalet namijenjen ženama ili muškarcima.  Na ovim oznakama muškarac nosi pantalone, a ženski znak je u haljini. Pronađite na internetu ova dva znaka i potom ih odštampajte.

Izaberite mjesto koje će poslužiti za vašu podvalu. Možete odabrati  i vaš omiljeni restoran.  Kada odete u restoran prvo zauzmite uobičajeno mjesto, a potom ugrabite priliku da odete do toaleta i pripremite svoju podvalu. Potrebno je da na muški toalet zalijepite ženski znak, a na ženski toalet oznaku za muški. Za lijepljenje možete koristiti selotejp i makaze, mada će mnogo brže i praktičnije biti iskoristiti ljepilo u tubi (ukoliko posjedujete samoljepljiv papir, odštampajte ove znake na njemu).  Zalijepite oznake i sačekajte reakcije gostiju. Posebnu pažnju obratite dok lijepite znakove da ne biste bili uhvaćeni u podvali, a možete povesti prijatelja koji bi vam pomogao i čuvao stražu.

Da bi ugođaj ove podvale bio potpun možete uzeti sto sa pogledom na toalet ili negdje blizu toaleta. Na ovaj način najbolje ćete vidjeti reakcije gostiju koji su morali da posjete toalet, mada će vrlo brzo ovo postati glavna tema i u sali restorana. Reakcije možete snimiti i video kamerom pa se pohvaliti i prijateljima.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.