Smicalica sa sjekirom

podvala-sjekiraZasitili ste se podvala koje izvodite u kući, školi, kancelariji… Pitate se da li postoji još neko mjesto na kome možete izvesti podvalu. Moguće da postoji. Šta mislite o podvali na putu?

Podvalu na putu  možete izvesti sami mada na put možete povesti i prijatelje koji će sjediti u autu i umirati od smijeha.  Za ovu podvalu potrebna vam je sjekira i malo crvene boje. Za crvenu boju možete upotrebiti kečap ili crvenu temperu.

Uzmite sjekiru i premažite je kečapom ili nečim drugim što liči na krv. Slobodno možete malo lažne krvi prosuti i po svojoj odjeći. Odvezite se sa prijateljima na neko prometno mjesto, a najbolje bi bilo na autoput, mada ni neki lokalni put koji je prometan neće biti pogrešan izbor. Stanite tako krvavi sa krvavom sjekirom u ruci pored puta i stopirajte. Posmatrajte reakciju ljudi koje stopirate. Izazvaćete na njihovom licu ili strah ili smijeh. Bitno je samo da tokom ove podvale ostanete ozbiljni jer u suprotnom vaša podvala biće veoma brzo otkrivena.

Ukoliko se desi da neko zaista stane i poveze vas, možete mu otkriti da je riječ o podvali ili pak nastaviti ludoriju. Možete mu ispričati i kako je došlo do toga da postanete ’krvavi stoper’. Ukoliko se odlučite za ovo drugo pustit “mašti na volju”.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.