Vulkanska zabava

podvala-vulkan-ketchupZa ovu podvalu nećete morati otići ni do prodavnice, jer sigurno u stanu imate kečap i prašak za pecivo. Za ovu podvalu biće vam potrebno samo pola bočice kečapa.

Okrenite bočicu sa kečapom naopačke tako da se sav sadržaj slije do samog zatvarača. Ovaj prvi korak ključ je uspjeha ove podvale.

Vratite bočicu kečapa u normalan položaj. Primijetićete da se sadržaj sliva niz unutrašnju stranu. Otvorite kečap i stavite dvije kašičice praška za pecivo. Vratite poklopac na bočicu i zatvorite kečap. Sačekajte da se sadržaj bočice slije niz zidove i prekrije prašak za pecivo.

Svako od nas kada uzme bočicu kečapa iz frižidera, prvo što uradi je da promućka flašicu. Nemojte to činiti. Vratite kečap sa praškom za pecivo u frižider i sačekajte da to uradi neko drugi umjesto vas.

Sačekajte žrtvu i stanite na bezbjedno mjesto, jer ono što slijedi je prava vulkanska erupcija. Kada se kečap sa dodatkom praška za pecivo promućka, a potom bočica otvori, čitav sadržaj izletiće iz boce neviđenom brzinom. Kečap sadrži sirće koji u kombinaciji sa praškom za pecivo i mućkanjem stvara pritisak u boci kečapa. Prilikom otvaranja pristisak će sav sadržaj bočice istisnuti van.

Pazite da ovu podvalu ne izvedete u kuhinji svoje mame, jer se kečap jako teško skida sa zidova. Pomaže samo krečenje.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.