Prevara sa krofnama

podvala-prevara-krofneRiješili ste da kolege sa poslu počastite krofnama. Čuli ste da se dole iza ugla prodaju odlične krofnice. Možda ne morate ni da izlazite vani, jer možda ih možete napraviti u vašoj kancelariji za tili čas.

Za ovu podvalu biće vam potreban kompjuter, štampač, prazna kutija od krofni, makaze i selotejp. Veoma je bitno da kutija na svojoj prednjoj strani (poklopcu) ima foliju koja omogućava da krofne budu vidljive bez otvaranja kutije.

Za početak potrebno je da na internetu pronađete fotografiju krofne, koja izgleda baš kao one koje kupujete u obližnjoj prodavnici. Odštampajte fotografiju krofni. Uz pomoć makaza i selotejpa zalijepite odštampanu fotografiju krofni na poklopac kutije.

Poklopac kutije kao što smo na početku naglasili mora imati providnu foliju koja omogućava da vidite sadržaj kutije, odnosno krofne. Zalijepite na foliju sa unutrašnje strane odštampan papir na kojem se nalaze krofne i podvala, odnosno krofne za kolege su spremne.

Krofne možete ostaviti i nekoj koleginici na njenom kancelarijskom stolu sa nekom divnom posvetom. Zamislite kako će se oduševiti vašim malim znakom pažnje. Prvo oduševiti, a potom možda i malo razočarati. Vi se svakako možete izvući iz ove smicalice i ponuditi joj da je zaista odvedete na prave, pravcate krofne.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.