Jesenja podvala

podvala-jesenjaMnogi smatraju da je jesen najdosadnije godišnje doba. Neprestano pada kiša, oblačno je i tmurno, hladno, opada lišće… Zašto ne biste jesenju dosadu pretvorili u jesenju zabavu.

Za ovu podvalu potrebna vam je jesen, odnosno ogromna gomila opalog jesenjeg lišća. Za ovu podvalu biće vam potreban i prijatelj koji ima automobil.

Sjetite se koji to vaš prijatelj najčešće parkira auto na mjestu gdje ima puno drveća, a samim tim i puno opalog lišća. Takav prijatelj idealan je za sljedeću podvalu.

Sačekajte da prijatelj parkira auto ispred zgrade, u dvorištu ili na nekom drugom mjestu gdje ima opalog lišća. Kada prijatelj ode i ostavi auto, vi stupate u akciju. Ukoliko je auto otključan ubacite lišće u unutrašnjost auta. Napunite prednja i zadnja sedišta. Zatim otvorite prtljažnik. Napunite i prtljažnik lišćem. U ovoj podvali može vam pomoći lopata i vreća. Lopatom stavljajte lišće u vreću, a potom sadržaj vreće prospite u auto. Na ovaj način ubrzaćete čitavu akciju.

Kada auto bude pun lišća, počnite da auto spolja prekrivate lišćem. Prekrivajte auto lišćem sve dok u potpunosti ne bude prekriven.

Auto i podvala su spremni. Nađite dobro mesto za sakrit se i sačekajte prijatelja. Možda će u početku izgledati zbunjeno i tražiti pogledom auto, ali naćiće ga sigurno. Jedino mu neće biti jasno zašto se tolika gomila lišća našla baš na i u njegovom autu.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.