Podvala sa Coca Colom i ljutim sosom

podvala-cola-ljuti-sosOva podvala namenjena je onima koji svakodnevno konzumiraju Coca Colu. Verujem da svako od nas zna gomilu ljudi koji prosto ne mogu da žive bez ovog pića, a možda ste i sami Coca Cola ovisnik.

Za slatku podvalu biće vam potrebna  flašica Coca Cole, flašica Sprite-a i ljuti sos.

Za početak prospite sadržaj flašice Coca Cole, neće vam biti potreban. U praznu flašicu Coca Cole sipajte Sprite. U flašicu Coca Cole u koju ste prethodno sipali Sprite počnite polako da dodajete ljuti sos. Ne postoji tačna mjera ljutog sosa koju treba dodati, najbolji način da je odredite po boji. Dodajte ljuti sos sve dok ne dobijete istu boju koju ima originalna Coca Cola.

Vratite flašicu Coca Cole na svoje mesto ukoliko ste je pozajmili od prijatelja ili je stavite u frižider i sačekajte da prijatelji dođu. Najbolje kod ove podvale je to što će se pri otvaranju flaše čuti isti zvuk- šištanje  i pojaviti balončići kao kod prave, originalne  Coca Cole.

S obzirom da je naučno dokazano da ovo gazirano bezalkoholno piće, poznato pod nazivom Coca Cola izaziva ovisnost, možda na ovaj način pomognete prijatelju da se oslobodi ove ne tako zdrave navike.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.