Podvala sa sapunom

podvala-sapun-lakRedovno pranje ruku navika je koju je većina nas usvojila još u detinjstvu. Znate da predstavlja osnovu lične higijene i prevenciju širenja mnogih zaraznih bolesti.  Ali kako oprati ruke ako sapun ’ne radi’? Nikad vam se to nije desilo? Onda znači da nikada niste bili deo ’podvale sa sapunom’.

Za podvalu sa sapunom potreban vam je samo sapun za ruke i bočica bezbojnog laka za nokte i podvala može da počne.

Uzmite sapun za ruke ili tuširanje ( zavisti za šta ga ko koristi). Bitno je da sapun bude u čvrstom stanju. Otvorite bočicu bezbojnog laka za nokte. Uzmite četkicu za lakiranje noktiju  i blagim pokretima četkice premažite sapun. Sapun prvo premažite sa jedne strane i sačekajte da se ta strana osuši. Zavisno od vrste laka sušenje traje oko 10 minuta. Potom okrenite sapun na drugu stranu te i nju premažite bezbojnim lakom za nokte. Potrudite se da prekrijete sve delove sapuna. Vratite sapun na mesto sa koga ste ga uzeli. Kada osoba čiji ste sapun pozajmili i obojili lakom poželi da opere ruke, budite u blizini i posmatrajte reakciju.

Ne verujemo da će uspeti da opere ruke, ali neće uspeti ni da otkrije podvalu. Čudiće se zašto sapun koji je do juče pravio sapunicu, danas to ne čini. A jedini način da to sazna je da joj otkrijete da je žrtva još jedne podvale.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.