Podvala sa drvenim kašikama

podvale-drvene-kasikeZa ovu poznatu podvalu su vam potrebne samo tri drvene kašike i jedan pomoćnik. Drvene kašike možete pronaći u vašoj kuhinji jer ih svaka domaćica koristi. Ukoliko ih, pak, nemate, možete ih kupiti u svakom tržnom centru.

Potražite pogodno mjesto za ovu podvalu. Apsolutno je nebitno da li se radi o stolicama, foteljama ili većem kauču. Ono što je bitno je da vi i žrtva morate biti okrenuti jedno prema drugom, dok vaš pomoćnik treba da sjedi iza žrtve koja mu je okrenuta leđima.

Kada ste pripremili teren, potrebno je da vašem prijatelju, odnosno žrtvi, objasnite kako se radi o igri, i kako ćete vi i on, jedan drugog tim drvenim kašikama udarati u glavu i to dok kašike držite u vašim ustima. Pobjeđuje onaj koji svojom glavom može zamahnuti jače od protivnika. Radi se o tome da nijedan od vas neće moći postići jak udarac, ali tu će vama uskočiti pomoćnik. S obzirom da on sjedi iza vaše žrtve, svaki puta kada red dođe na vas, pomoćnik će umjesto vas, svojom rukom postići daleko jači udarac. Ovo će izluditi vašu žrtvu jer će se osjetiti nemoćnim i neće vam moći uzvratiti ni približno tako jak udarac. Na vama ostaje da se još pobrinete da vaš pomoćnik ne ozlijedi žrtvu, ali i da ne primijeti vašu podvalu.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.