Podvala sa mentos bombonama, ledom i Coca Colom

podvale-led-cola-mentosZa ovu podvalu ćete morati otići u obližnji market te kupiti mentos bombone i Coca Colu. Pored pomenute 2 namirnice potreban vam je i obični kalup za led koji ćete smjestiti u zamrzivač.

Za ovu podvalu vam je potrebno vrlo malo vremena. Iz mentos pakovanja izvadite onoliko bombona koliko u vašem kalupu za led možete napraviti ledenih kocki. Ubacite po jednu mentos bombonu u svaki prostor predviđen za led. Prelijte mentos bombone vodom ispod česme kako bi popunili cijeli kalup predviđen za krupniji led te ga ubacite u zamrzivač. Pričekajte da se voda u vašem kalupu zaledi i pretvori u ledene kockice.

Ostalo vam je još da vašim ukućanima servirate čašu sa Coca Colom i ledenim kockicama u vruće ljetne dane. Vaši ukućani ili prijatelji neće znati šta se zapravo krije u kockama leda. Nakon što se led otopi, mentos bombone će izazvati malu eksploziju kada dođe u dodir sa Coca Colom te vam se učiniti kao fontana Coca Cole. Ono što će vas zasigurno više iznenaditi je reakcija vašeg prijatelja. Budite oprezni prilikom izvođenja ove podvale i pobrinite se da vaša žrtva ne proguta bombonu.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.