Daljinski upravljač

podvala-daljinski-upravljacOva podvala namijenjena je osobama koje uživaju da gledaju televiziju. Onima koji neprestano sjede ispred malih ekrana. Razmišljali ste kako bi mogli da im stanete na put i sjetili se još jedne podvale, podvale sa daljinskim upravljačem.

Za ovu podvalu biće vam potreban daljinski upravljač i crna izolir traka.

Uzmite daljinski upravljač. Na vrhu svakog daljinskog upravljača nalaze se senzori uz pomoć kojih radi. Isijecite parče izolir trake u crnoj boji. Crnu izolir traku koristite za daljinski upravljač koji je crne boje, a ukoliko je upravljač sive ili neke druge boje, kupite traku u odgovarajućoj boji.  Kada ste isjekli parče crne izolir trake, zalijepite ga na vrh daljinskog upravljača, na mjesto gde se nalaze senzori.

Pazite da traku zalijepite cijelom dužinom. Ivice trake ne smiju da vire sa strane jer će u tom slučaju podvala biti bezuspješna. Traku zalijepite tako da bude gotovo neprimijetna.

Sačekajte da “televizijski ovisnik” sjedne u svoju omiljenu fotelju, prigrabi daljinski i namještaljka može da počne.  U početku će bezuspješno pritiskati dugmiće na daljinskom, pokušavaljući da ga upali, a onda će konačno shvatiti da su sigurno baterije u pitanju. Kada bude zamijenio baterije, shvatiće da je problem ipak malo složeniji nego što je mislio. Ukoliko u svom silnom bijesu prijatelj ne polomi daljinski, dobro ste prošli i vi i on.

 

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.