Kartonska čokolada

podvala-kartonska-cokoladaImate prijatelja koji više od svega voli da jede čokoladu? U kancelariji postoji posebno mjesto na kojem uvijek u rezervi ima svoju omiljenu poslasticu. Ova podvala idealna je za vašeg kolegu. Idealna je za svakog ko voli čokoladu.

Za ovu podvalu potrebni su vam čokolada, makaze, karton i ljepilo.

Kupite jednu čokoladu ili je uzmite od vašeg prijatelja. Pazite da prijatelj ne primijeti da ste je pozajmili. Iskoristite priliku kada ode na pauzu za ručak ili do toaleta. Ukoliko kupujete čokoladu bitno je da kupite čokoladu koju vaš prijatelj najčešće konzumira.

Otvorite čokoladu pazeći da ne oštetite omot u kojem se nalazi. Iskoristite čokoladu koju ste izvadili iz svog pakovanja za pravljenje iste takve ali kartonske. Stavite čokoladu na karton. Izrežite oblik čokolade od kartona. Bitno je da karton bude potpuno istih dimenzija kao čokolada koju ste izvadili. Uzmite karton u obliku čokolade i stavite u omot od čokolade koji ste sačuvali. Polako ponovo zavijte čokoladu, pazeći da izgleda potpuno isto kao kada ste je otvarali. Na ivice stavite ljepilo (na isto mjesto gdje se nalazio i ranije kada ste istu čokoladu otvarali). Zatvorite omot čokolade pa vratite čokoladu na mjesto. Sačekajte da vaš kolega posegne za čokoladom i uživajte u podvali. Zamislite samo njegov pogled kada shvati da je žrtva obične smisalice.

Pravu čokoladu možete pojesti sami ili je po završetku podvale podijeliti sa kolegom.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.