Kečap sa tajnom

podvala-kecap-tajnaKečap postaje najpopularnije i najčešće korišteno sredstvo za podvale. Zato je dobro uvijek u frižideru imati flašicu kečapa. Nikad ne znate kada će vam zatrebati za novu smicalicu.

Za ovu podvalu biće vam potrebna bočica kečapa (plastična), nož i ljepilo.

Uzmite do pola punu plastičnu bočicu kečapa. Na samom vrhu ispod zatvarača, na plastičnom dijelu bočice napravite mali prorez. Trebalo bi da to bude linija veličine dva centimetra. Odvrnite plastični zatvarač i otvorite bocu kečapa.  Na unutrašnju stranu zatvarača, gdje se nalazi rupa kroz koju prolazi kečap (kada koristite bočicu) stavite ljepilo. Prekrijte rupu ljepilom u potpunosti i sačekajte da se osuši. Uzmite štapić za uši i uz pomoć njega stavite malo kečapa na gornju stranu zatvarača, na samu rupu, kako bi izgledalo kao da je kečap već korišten. Na taj način prekrićete i ljepilo. Zatvorite bočicu kečapa i sačekajte žrtvu podvale.

Kada žrtva poželi da istisne kečap iz bočice neće joj krenuti za rukom. Stiskaće bočicu sve jače i jače, trudeći se da istisne sadržaj. Međutim u svom tom trudu, uspjeće jedino da istisne kečap kroz prorez sa strane koji ste ranije pripremili. Kečap će velikom brzinom izletjeti kroz rupu koji se nalazi ispod zatvarača i napraviti pravi nered. Najgore što se može desiti jeste da kečap završi na licu ili odjeći žrtve podvale. Ukoliko budete u blizini utješite žrtvu riječima da se kečap vrlo lahko pere.

 

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.