Trik sa WC šoljom

podvala-trik-wc-soljaPredstavljamo vam još jednu podvalu koju možete izvesti u kupatilu i na taj način zabaviti svoje prijatelje ili porodicu.

Za ovu podvalu potrebna vam je providna kuhinjska folija, koju možete kupiti u svakoj prodavnici.

Uzmite pakovanje providne folije i otiđite do kupatila. Vrata kupatila ćete naravno zaključati jer već smo vas dosta puta upozorili da ukoliko to ne učinite, podvala može biti bezuspješna. Ukoliko neko upadne u kupatilo i uhvati vas u pripremi podvale, možete odmah odustati od iste.

Podignite plastičnu dasku koja stoji na wc šolji. Razvijte foliju i prekrijte keramički dio wc šolje, odnosno rupu koja se nalazi na šolji. Providnu foliju razvijte polahko, preko cijele rupe, a zatim je sa strane prilijepite. Učinite to na potpuno isti način kao kada stvaljate foliju na činiju sa hranom. Bitno je da folija bude dobro zategnuta i prilijepljena sa strane. Vratite plastični poklopac wc šolje na keramički. Primijetiti ćete da  providna folija ustvari postaje neprimijetna, na prvi pogled nevidljiva.

Ostaje samo da sačekate žrtvu koja neće ni primijetiti da je dio vaše podvale.  Ali ništa ne brinite shvatiće to čim počne  sa upotrebom wc šolje. Ovu podvalu možete smjestiti bratu , sestri ili možda prijateljima. Pazite samo da ne zaboravite i ne postanete dio sopstvene podvale.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.