Lažne utičnice

podvala-lazne-uticniceKoliko često korisitite štampač i internet za pripremu podvala? Za većinu podvala ove dvije stvari su neophodne. Tako je i sa sljedećom.

Za sljedeću podvalu potreban vam je štampač,  internet i makaze. Biće vam potrebno i malo kvalitetnijeg papira za štampanje, ukoliko ste u mogućnosti najbolje bi bilo upotrijebiti papir za štampanje fotografija. Što kvalitetniji papir koristite, podvala će biti uspješnija.

Ovu podvalu možete sprovesti u kući, kancelariji, školi, fakultetu ili na nekom drugom mjestu. Pronađite na internetu fotografije lažne utičnice. Potrudite se da fotografija izgleda što realnije i što sličnije utičnici koju imate u svom stanu (ukoliko je to mjesto gde sprovodite podvalu). Odštampajte utičnicu na parčetu kvalitetnog papira za štampanje fotografija. Papir treba da bude samoljepljiv. Uzmite makaze i izrežite papir na kojem se nalazi vaša lažna utičnica. Lažnu utičnicu možete zalijepiti preko postojeće ili na neko novo mjesto, na kome ne postoji utičnica. Možete odštampati i više komada i prilijepiti sve utičnice u kući. Posmatrajte kako vaši prijatelji ili pak roditelji pokušavaju da uguraju punjač u utičnicu. Dok otkriju u čemu je problem, već su postali žrtva još jedne podvale.

Ovu podvalu možete izvesti i u školi. Lažne utičnice stavite blizu školskih klupa i posmatrajte svoje prijatelje kako bezuspješno pokušavaju da napune telefon.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.