Lažne utičnice

podvala-lazne-uticniceKoliko često korisitite štampač i internet za pripremu podvala? Za većinu podvala ove dvije stvari su neophodne. Tako je i sa sljedećom.

Za sljedeću podvalu potreban vam je štampač,  internet i makaze. Biće vam potrebno i malo kvalitetnijeg papira za štampanje, ukoliko ste u mogućnosti najbolje bi bilo upotrijebiti papir za štampanje fotografija. Što kvalitetniji papir koristite, podvala će biti uspješnija.

Ovu podvalu možete sprovesti u kući, kancelariji, školi, fakultetu ili na nekom drugom mjestu. Pronađite na internetu fotografije lažne utičnice. Potrudite se da fotografija izgleda što realnije i što sličnije utičnici koju imate u svom stanu (ukoliko je to mjesto gde sprovodite podvalu). Odštampajte utičnicu na parčetu kvalitetnog papira za štampanje fotografija. Papir treba da bude samoljepljiv. Uzmite makaze i izrežite papir na kojem se nalazi vaša lažna utičnica. Lažnu utičnicu možete zalijepiti preko postojeće ili na neko novo mjesto, na kome ne postoji utičnica. Možete odštampati i više komada i prilijepiti sve utičnice u kući. Posmatrajte kako vaši prijatelji ili pak roditelji pokušavaju da uguraju punjač u utičnicu. Dok otkriju u čemu je problem, već su postali žrtva još jedne podvale.

Ovu podvalu možete izvesti i u školi. Lažne utičnice stavite blizu školskih klupa i posmatrajte svoje prijatelje kako bezuspješno pokušavaju da napune telefon.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.