Pauk i toalet papir

podvala-pauk-toalet-papirIako se dosta često podvale dešavaju upravo u kupatilu, ono i dalje ostaje nepresušni izvor inspiracije, bar što se takvih namještaljki tiče. Odaberite pogodan toalet u kući ili kancelariji i podvala može da počne.

Za ovu podvalu potrebno vam je kupatilo, toalet papir i crni marker.

Ukoliko ste za ovu podvalu odabrali kupatilo, pazite da kada uđete u kupatilo obavezno zaključate vrata, kako ne biste bili uhvaćeni u pripremi podvale. Sa sobom ponesite crni marker, a podrazumijeva se da toalet papir imate u kupatilu. Kada ste sigurni da vas niko neće omesti u pripremi ove podvale, odrolajte rolnu toalet papira koja se nalazi pored wc šolje. Odrolajte samo nekoliko listića, na primjer 3-4. Na četvrti listić nacrtajte pauka. Za crtanje pauka ne treba vam neka posebna vještina (malo okruglasto tijelo i šest nožica). Ukoliko mislite da niste dovoljno vješti, potražite na internetu najjednostavniji način za crtanje pauka. Kada završite sa crtanjem pauka, srolajte papir natrag.

Podvala je spremna. Pitanje je samo ko će prvi ući u kupatilo, odnosno kome će prvo zatrebati papir. Kada čujete vrisak znajte da je još jedna podvala uspješno obavljena.

Ovu podvalu možete isprobati i na poslu. Uputstvo je isto kao i za podvalu sa toalet papirom u kući.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.