Mlijeko na tastaturi

podvala-tastatura-mlijekoZamislite kako bi reagovao vaš kolega da mu prospete punu šolju mleka na tastaturu? To vrlo lako možemo provjeriti.

Za ovu podvalu osim kolege i tastaure (koja mora biti njegova), biće vam potreban i lepak, pleh, papir za pečenje i prazna šolja mleka. Lepak mora biti bele boje, kao na primer lepak za keramiku i stiropor . Možete upotrebiti i neki drugi, ali ne zaboravite da je bitno da bude bele boje, što sličnije boji mleka.

Na pleh za pečenje stavite papir za pečenje. Uzmite tubu lepka i istisnite na lepak na papir za pečenje. Potrudite se da lepak istisnete tako da napravite oblik mrlje, u ovom slučaju mrlje od mleka (treba da izgleda kao kada mleko prospete po stolu na primer). Pleh u koji ste istisnuli lepak stavite u frižider i ostavite da se hladi pola sata.

Kada se lepak ohladi i delom smrzne izvadite ga iz frižidera i lagano izvadite iz pleha. Pazite da se ne polomi i ne izgubi oblik mrlje. Obratite posebnu pažnju na to da u rukama imate smrznut lepak i da će na sobnoj temperaturi ovaj smrznuti lepak početi da se odmrzava u roku od 5 minuta.

Stavite smrznut lepak na tastaturu laptopa ili desktop računara svog kolege. Pored stavite jednu praznu šolju mleka i prevrnite je tako da izgleda kao da je upravo iz nje prosuto mleko odnosno lepak.

Potrudite se da ovaj trik uradite kada kolega ode do toaleta, a vi za svaki slučaj budite u blizini, jer u slučaju da se kolega ne vrati u roku od 5 minuta prekinite podvalu i sklonite lepak, osim ako ne želite da svom kolegi kupite nov laptop računar.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.