Mlijeko na tastaturi

podvala-tastatura-mlijekoZamislite kako bi reagovao vaš kolega da mu prospete punu šolju mleka na tastaturu? To vrlo lako možemo provjeriti.

Za ovu podvalu osim kolege i tastaure (koja mora biti njegova), biće vam potreban i lepak, pleh, papir za pečenje i prazna šolja mleka. Lepak mora biti bele boje, kao na primer lepak za keramiku i stiropor . Možete upotrebiti i neki drugi, ali ne zaboravite da je bitno da bude bele boje, što sličnije boji mleka.

Na pleh za pečenje stavite papir za pečenje. Uzmite tubu lepka i istisnite na lepak na papir za pečenje. Potrudite se da lepak istisnete tako da napravite oblik mrlje, u ovom slučaju mrlje od mleka (treba da izgleda kao kada mleko prospete po stolu na primer). Pleh u koji ste istisnuli lepak stavite u frižider i ostavite da se hladi pola sata.

Kada se lepak ohladi i delom smrzne izvadite ga iz frižidera i lagano izvadite iz pleha. Pazite da se ne polomi i ne izgubi oblik mrlje. Obratite posebnu pažnju na to da u rukama imate smrznut lepak i da će na sobnoj temperaturi ovaj smrznuti lepak početi da se odmrzava u roku od 5 minuta.

Stavite smrznut lepak na tastaturu laptopa ili desktop računara svog kolege. Pored stavite jednu praznu šolju mleka i prevrnite je tako da izgleda kao da je upravo iz nje prosuto mleko odnosno lepak.

Potrudite se da ovaj trik uradite kada kolega ode do toaleta, a vi za svaki slučaj budite u blizini, jer u slučaju da se kolega ne vrati u roku od 5 minuta prekinite podvalu i sklonite lepak, osim ako ne želite da svom kolegi kupite nov laptop računar.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.