Raspjevana knjiga

podvala-raspjevana-knjigaUkoliko ste srednjoškolac ova podvala je idealna za vas. Mogu je primeniti i studenti, ali i bilo ko drugi, međutim najviše smeha izazvaće pred punim razredom, naročito ako je i profesor prisutan.

Za ovu podvalu potrebna vam je čestitka ali ne obična već muzička, knjiga, makaze i selotejp. Većinu ovih stvarčica možete kupiti u obližnjoj knjižari.

Ukoliko ste srednjoškolac pozajmite od druga iz klupe neki udžbenik koji će vam poslužiti da napravite podvalu. Odite u obližnju knjižaru i kupite jednu muzičku čestitku. Ne mora da ima rođendansku melodiju. Otvorite muzičku čestitku i pronađite uređaj koja proizvodi melodiju. Makazama isecite kartonske delove pazeći da ne oštetite uređaj koji je ugrađen u čestitku. Otvorite udžbenik koji ste pozajmili od druga, najbolje bi bilo prvu stranu. Uzmite prethodno pripremljen uređaj koji ste izvadili iz čestitke i zalepite ga selpotejpom. Pazite da uređaj namestite tako da se melodija aktivira tek pri otvaranju knjige, odnosno prve strane.

Kada odete u školu vratite drugu knjigu i obavezno se zahvalite. Sačekajte da počne čas, da drug otvori knjigu i žurka može da počne. Čitav razred će sigurno umreti od smeha, neko možda i zaigra, a kako će profesor reagovati… pa neće sigurno ostati ravnodušan.

 

 

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.