Raspjevana knjiga

podvala-raspjevana-knjigaUkoliko ste srednjoškolac ova podvala je idealna za vas. Mogu je primeniti i studenti, ali i bilo ko drugi, međutim najviše smeha izazvaće pred punim razredom, naročito ako je i profesor prisutan.

Za ovu podvalu potrebna vam je čestitka ali ne obična već muzička, knjiga, makaze i selotejp. Većinu ovih stvarčica možete kupiti u obližnjoj knjižari.

Ukoliko ste srednjoškolac pozajmite od druga iz klupe neki udžbenik koji će vam poslužiti da napravite podvalu. Odite u obližnju knjižaru i kupite jednu muzičku čestitku. Ne mora da ima rođendansku melodiju. Otvorite muzičku čestitku i pronađite uređaj koja proizvodi melodiju. Makazama isecite kartonske delove pazeći da ne oštetite uređaj koji je ugrađen u čestitku. Otvorite udžbenik koji ste pozajmili od druga, najbolje bi bilo prvu stranu. Uzmite prethodno pripremljen uređaj koji ste izvadili iz čestitke i zalepite ga selpotejpom. Pazite da uređaj namestite tako da se melodija aktivira tek pri otvaranju knjige, odnosno prve strane.

Kada odete u školu vratite drugu knjigu i obavezno se zahvalite. Sačekajte da počne čas, da drug otvori knjigu i žurka može da počne. Čitav razred će sigurno umreti od smeha, neko možda i zaigra, a kako će profesor reagovati… pa neće sigurno ostati ravnodušan.

 

 

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.