Podvala sa dezodoransom

podvala-stik-dezodoransZa ovu podvalu potreban vam je prijatelj koji koristi dezodorans u stiku jer u suprotnom podvala neće uspeti.  Osim prijatelja i dezodoransa u stiku, potrebna je i jedna veća kašika i margarin ili sirni namaz.

Za početak pozajmite od prijatelja dezodorans u stiku bez njegovog znanja. Ne brinite ovo neće biti krađa, dezodorans će mu uskoro biti vraćen. Dezodorans možete naći u kupatilu ili na nekom drugom mestu gde ga drži. Bitno je da sadržina dezodoransa bude u čvrstom agregatnom stanju, odnosno slične bolje i gustine kao margarin ili neki drugi proizvod za koji ste se opredelili.

Da biste uspeli u ovoj podvali, potrebno je prvo skinuti plastični poklopac sa dezodoransa. Odvijte stik do kraja, a potom izvadite u potpunosti njegovu sadržinu. Sada na scenu stupa kašika. Velikom kašikom zahvatite margarin ili sirni namaz i napunite praznu plastičnu bočicu stika koju ste prethodno ispraznili. Kada je stik pun do vrha, prstima zaoblite margarin da biste napravili oblik sličan onom koji ima već korišćen dezodorans.  Vratite poklopac na dezodorans, a potom isti vratite prijatelju.

Prijatelj će možda pomisliti da je dezodoransu u stiku istekao rok trajanja, možda će provaliti da je novi stik vaših ruku delo, a možda mu se i dopadne, nikad se ne zna.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.