Neočekivano kupanje

podvala-neocekivano-kupanjePrijatelj vam se već danima žali kako mrzi zimu. Njegovo omiljeno godišnje doba je ljeto, i voli da ide na kupanje. Razmišljate kako da ga oraspoložite i priuštite mu jedno neočekivano kupanje. Neće biti baš kao na moru, ali će biti uspješno. Morate se potruditi da ovakva podvala bude uspješna.

Za ovu podvalu biće vam potrebna plastična čaša, konopac, selotejp i makaze.

Za početak razmislite gdje ćete izvesti podvalu. Možete je izvesti u svom ili stanu svog prijatelja. Da bi podvala bila što bolje i lakše pripremljena najbolje bi bilo da je izvedete u svom stanu.

Napunite plastičnu čašu vodom. Potrudite se da nabavite što veću plastičnu čašu. Stavite je iznad vrata. Selotejpom zalijepite čašu za zid. Isijecite makazama konopac dužine oko 10 centimetara. Jedan kraj konopca zalijepite selotejpom za čašu, a drugi za vrata. Kraj konopca koji lijepite na vrata, zalijepite na sam vrh vrata, tako da jedan dio konopca slobodno pada. Pri otvaranju vrata konopac koji je zalijepljen za vrata povući će čašu koja je zalijepljena za zid na dole.

Besplatno kupanje za vašeg prijatelja je spremno. Ukoliko želite da napravite pravi ugođaj možete u prostoriji u koju prijatelj ulazi zalijepiti na zid ogromnu fotografiju plaže sa palmama, morem i suncem. Takvu fotografiju možete naći na internetu i odštampati je.

Prijatelj će sigurno biti iznenađen, a vjerovatno i oduševljen. Zar nije upravo on insistirao na kupanju?

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.