Novi Oreo okus

podvala-novi-oreo-okusPozvali ste prijatelje u goste, piće je u frižideru, posluženje na stolu. Sve je spremno za još jednu dugo druženje koja će zasigurno ličiti na sve dosadašnje. Ali ne mora da bude tako, zbog toga ste vi tu, da stvorite zabavni ambijent. Učinite da vase druženje sa prijateljima ovoga puta bude za nijansu zabavnije. Iznenadite ih i nasmijte potpuno novim i nesvakidašnjim “Oreo” keksom koji se od nedavno može napraviti i na našem tržištu, Oreo keksom sa ukusom minta.

U ovoj podvali potreban vam je čuveni Oreo keks ili pak domaće vanilice, pasta za zube sa ukusom minta (ili neka druga, odaberite ukus koji se dopada vama ili vašim prijateljima) i kuhinjski nož. ’Oreo’ keks može se kupiti u gotovo svakoj radnji, dok je za vanilice potrebno i malo kulinarskog umijeća.

Uzmite keks u ruke i laganim pokretima razdvojte dvije polovine keksa, pazeći da ih ne oštetite. Nožem odstranite fil koji stoji između dva kolačića, a na njegovo mjesto stavite  pastu za zube. Polahko je istisnite iz tube i razmažite nožem na jednu polovinu kolačića. Uzmite drugu polovinu i preklopite kolačić. Da bi ova podvala bila što uspješnija, ukoliko koristite ’Oreo’ keks, vratite ga slobodno u kutiju u kojoj je bio spakovan kada je kupljen.

Posluženje je spremno, prijatelji pristižu, a novi Oreo mint ostaviće ih bez daha. Pazite samo da vas keksići ne primame i ne zaboravite te postanete žrtva sopstvene podvale.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.