Smicalica u čitaonici

podvala-smicalica-citaonicaU čitaonici zna da bude baš dosadno. Ne možete cijeli dan sjediti i samo učiti. Razmišljate kako bi bilo izvesti neku podvalu. Postoji jedna koja je najpogodnija baš za čitaonice.

Za ovu podvalu biće vam potrebna prazna bočica od spreja. Nije bitno šta se tačno nalazilo u njoj, bitno je samo da je možete isprazniti i napuniti vodom ili na primjer maslinovim uljem. Bočica na vrhu mora imati raspršivač. Kada pronađete jednu takvu boćicu, spremni ste za podvalu u čitaonici.

Napunite bočicu običnom vodom, a možete staviti i ulje. Spakujte bočicu u ranac i pravac čitaonica. Zauzmite mjesto u čitaonici. Jako je bitno da ispred vas sjedi neko, odnosno da ispred vas bude neko ko vam je okrenut leđima. Izvadite bočicu (bilo bi dobro da bočica bude manjih dimenzija i samim tim pogodnija za rukovanje). Počnite glasno da kišete i u trenutku kad kihnete prsnite osobu ispred sebe tečnošću iz bočice, tako da izgleda kao da ste pri kijanju svu pljuvačku izbacili na nju. Kada to uradite brzo sakrijte bočicu za slučaj da se osoba koja sjedi ispred vas okrene i pretvarajte se da čitate. Ukoliko se žrtva podvale ne okrene posle prvog kihanja vi nastavite sve dok ne izazovete njenu reakciju, a sigurno će do nje i doći.

Ovu podvalu možete sprovesti više puta, pazite samo da ostali ne primijete u čemu je podvala, inače će vas svi izbjegavati i niko neće htjeti da sjedne ispred vas.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.