Smicalica sa sjekirom

podvala-sjekiraZasitili ste se podvala koje izvodite u kući, školi, kancelariji… Pitate se da li postoji još neko mjesto na kome možete izvesti podvalu. Moguće da postoji. Šta mislite o podvali na putu?

Podvalu na putu  možete izvesti sami mada na put možete povesti i prijatelje koji će sjediti u autu i umirati od smijeha.  Za ovu podvalu potrebna vam je sjekira i malo crvene boje. Za crvenu boju možete upotrebiti kečap ili crvenu temperu.

Uzmite sjekiru i premažite je kečapom ili nečim drugim što liči na krv. Slobodno možete malo lažne krvi prosuti i po svojoj odjeći. Odvezite se sa prijateljima na neko prometno mjesto, a najbolje bi bilo na autoput, mada ni neki lokalni put koji je prometan neće biti pogrešan izbor. Stanite tako krvavi sa krvavom sjekirom u ruci pored puta i stopirajte. Posmatrajte reakciju ljudi koje stopirate. Izazvaćete na njihovom licu ili strah ili smijeh. Bitno je samo da tokom ove podvale ostanete ozbiljni jer u suprotnom vaša podvala biće veoma brzo otkrivena.

Ukoliko se desi da neko zaista stane i poveze vas, možete mu otkriti da je riječ o podvali ili pak nastaviti ludoriju. Možete mu ispričati i kako je došlo do toga da postanete ’krvavi stoper’. Ukoliko se odlučite za ovo drugo pustit “mašti na volju”.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.